Concept

We krijgen veel vragen wat ons concept word. Uiteraard willen wij dat delen met jullie. Uiteraard willen wij de ontmoetingsplek voor de vaste recreatiebewoners en gasten zijn. Daarbuiten diverse verenigingen zoals bridge/ biljart/ darts een onderkomen aanbieden. Ook voor feesten, bruiloften en vergaderingen hebben we ruimte . Verder is iedereen welkom die zomaar langs komt .
Wat gaan jullie allemaal organiseren ?

Veel ! Heel veel , zoals bingoavonden , 70/80 party’s, livemuziek.

Gaan jullie diner serveren ?
Nee, dat gaan we uitsluitend in de wintermaanden doen voor onze gasten op het recreatiepark . Wel gaan we een kleine menukaart met de snelle hap maken. Dan moet je denken aan een heerlijke schnitzel , sate , pizza of biefstukje. Daarbuiten kan je bij ons terecht voor lunch , borrelhapjes en eten uit onze cafetaria .
Ook ideaal voor thuis met onze afhaalservice. We gaan daarom een paar heerlijke specials maken die nergens anders te krijgen zijn.
Kortom hebben we straks voor iedereen wat wils
Daarbij zijn wij op zoek naar personeel voor de keuken, bediening.
Zit je bijvoorbeeld op school en zoek je een zomerbaantje voor volgend jaar , of lijkt het je leuk om met ons samen te beginnen aan een nieuw avontuur ? Mail ons dan.
Wij vragen niet om ervaring en we bieden een goed salaris met doorgroeimogelijkheden . Let wel dat we pas in maart 2022 open gaan.
Groetjes
Willem en Monique

Leave a Comment